Bandler Ching

Bandler Ching (c) Jef Van Der Burght

Bandler Ching

Staand concert
20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€15
Koop tickets

De Brusselse muziekgroep Bandler Ching is het creatieve geesteskind van componist en saxofonist Ambroos De Schepper, die je kunt kennen van zijn bijdragen aan muziekgroepen als Kosmo Sound, Azmari en Mos Ensemble.  

In dit eigen project van De Schepper lopen hedendaagse jazz, elektronica, trap, hip-hop en global beats geïmproviseerd en feilloos in elkaar over. Dat alles doet hij bijgestaan door Alan Van Rompuy (Azertyklavierwerke), Federico Pecoraro (ECHT!) en Olivier Penu (Kel Assouf). Resultaat: vier eigenzinnige muzikale identiteiten die samenkomen in een duizelingwekkende muzikale trip

Begin dit jaar, debuteerde het kwartet met hun album ‘Coaxial’ bij het door groove geobsedeerde Sdban Ultra Label. Het album werd een trip door de muzikale fantasieën van de bandleden. "We vertrekken van jazz en geven er onze eigen attitude aan met improvisatie en veel vrijheid. Zo komt het dat ook invloeden uit elektronica, beats en hip-hop in onze muziek belanden,” aldus De Schepper. Hou je dus klaar voor een hypnotiserende muzikale explosie!  

Abonnement: proever

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

 

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€12
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0
Tickets