Expert Talk: Marleen Daniels - VERPLAATST

AGENDA_M.Daniels_zelfportret copy.jpg

Expert Talk: Marleen Daniels - VERPLAATST

Topic: Mode fotografie

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12

Deze lezing is naar donderdag 21 januari 2021 verplaatst. Dan zal ook de modejournalist en auteur Veerle Windels over haar ervaringen in de modewereld spreken.

 

In haar expert talk vertelt Marleen meer over de ervaringen die ze heeft opgedaan binnen de modefotografie, waar deze precies voor staat en praat ze over haar visie op het werk van haar inspiratiebron Tim Walker.

Marleen Daniels is een gerenommeerd fotografe die zowel mode- als oorlogsfoto’s maakt. Ze begon als reportage fotograaf  maar groeide al snel uit tot een concept binnen de modefotografie. In 1988 trok ze naar Parijs en Milaan om met haar analoge camera modeshows van Belgische ontwerpers op beeld te leggen. Later werkte ze ook backstage, wat een nog grotere uitdaging vormde, voor het Nederlands modeblad Elle.

Marleen leerde Tim Walker kennen door zijn werk in Vogue en ziet hem als een onuitputtelijke inspiratiebron.

Bezoek de expo aan een kortingstarief

Interesse in een bezoek aan de expo Tim Walker: Wonderful Things? Op vertoon van je ticket voor deze Expert Talk, kan je de tentoonstelling bezoeken aan € 6 i.p.v. € 15. Tickets zijn verkrijgbaar online (selecteer het kortingstarief 'Combi ticket randprogramma') of ter plekke bij C-mine bezoekersonthaal.

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€12
Student
€7
C-mine pas met unieke code
€9