Expert Talks: Veerle Windels & Marleen Daniels

Marleen Veerle

Expert Talks: Veerle Windels & Marleen Daniels

Topic: Mode business & Mode fotografie

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€12
Koop tickets

Twee iconen die hun strepen meer dan verdiend hebben in de modewereld brengen hun eigenzinnige kijk op deze wereld.

Veerle Windels en Marleen Daniels brengen samen een boeiend en meeslepend verhaal over de veranderingen in de modewereld, over gevestigde waarden en absolute nieuwkomers.

Bio

Veerle Windels

Als modejournaliste, auteur en inspirerende modegids graaft Veerle Windels graag wat dieper dan anderen. Hoe zit het systeem van de mode in elkaar, wie zijn de pionnen, waar liggen de uitdagingen van de toekomst, hoe verandert deze wereld? Ze gaat het liefst achter de schermen kijken. Ze laaft zich aan de passie en het métier van wie in de mode werkt. De essentials dus.

Marleen Daniels

Marleen Daniels is een gerenommeerd fotografe die zowel mode- als oorlogsfoto’s maakt. Ze begon als reportagefotograaf, maar groeide al snel uit tot een concept binnen de modefotografie. In 1988 trok ze naar Parijs en Milaan om met haar analoge camera modeshows van Belgische ontwerpers op beeld te leggen. Later werkte ze ook backstage, wat een nog grotere uitdaging vormde, voor het Nederlands modeblad Elle. Marleen leerde Tim Walker kennen door zijn werk in Vogue en ziet hem als een onuitputtelijke inspiratiebron.

Bezoek de expo aan een kortingstarief

Interesse in een bezoek aan de expo Tim Walker: Wonderful Things? Op vertoon van je ticket voor deze Expert Talk, kan je de tentoonstelling bezoeken aan € 6 i.p.v. € 15. Tickets zijn verkrijgbaar online (selecteer het kortingstarief 'Combi ticket randprogramma') of ter plekke bij C-mine bezoekersonthaal.

Credits

Foto rechts: © Marleen Daniels: zelfportret

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€12
Student
€7
C-mine pas met unieke code
€9
Tickets