Expo 'Genk is mensenwerk'

EXPO Genk is mensenwerk

Expo 'Genk is mensenwerk'

Compressorenhal - C-mine Energiegebouw
Gratis

De expo 'Genk is mensenwerk' presenteert, aanvullend op 'Stadsvernieuwing is mensenwerk', een aantal vernieuwende en ambitieuze plannen die in Genk zijn opgestart en de stad fundamenteel zullen veranderen. Denk maar aan het herstel van de Stiemerbeekvallei of de vergroening van het centrum. Plannen die samen met de bewoners worden gemaakt. De expo is daarom ook een ode aan Genkenaars, die zich dag in en dag uit inzetten om van de stad een betere plek te maken.

In de rand van deze expo wordt een uitgebreid programma georganiseerd in samenwerking met Architectuurwijzer en dienst Ruimte: een publieksdag op 8 oktober, een film op 19 oktober en een congres op 8 december.

 

Rondleidingen

 

Rondleidingen in de expo 'Genk is mensenwerk' kunnen aangevraagd worden via groepsactiviteiten@genk.be. Duur: 1 uur. Kostprijs: € 80/gids.

U vindt hierover alles op de verschillende websites.

 

I.s.m. dienst Ruimte en Architectuurwijzer. De expo 'Genk is mensenwerk' wordt gecureerd door Joeri De Bruyn i.s.m. dienst Ruimte. Scenografie is in handen van Ward Verbakel.

 

Schrijf je in voor de opening

Ontdek het programma

 

Praktisch

 

Van 5 oktober t.e.m. 19 oktober 2023
Van 10 november t.e.m. 21 januari 2024
Iedere dag tussen 9 uur en 19 uur (bezoekersonthaal en shop open tussen 10 uur en 17 uur)


C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

 

Tarieven
Basisprijs
€0
Datums
09:00
09:00