Jean-Paul Estiévenart Trio

Agenda Jean-Paul Estiévenart ©Mael G Lagadec Agenda Jean-Paul Estiévenart ©Mael G Lagadec

Jean-Paul Estiévenart Trio

Jazz op het plein

Inschrijving verplicht. Beperkte capaciteit omwille van corona maatregelen.
20:15
Gratis

In de zomer van 2020 wordt Jazz op het plein omgetoverd naar een coronaproof versie op het idyllische terras van het Energiegebouw. In nog geen 9 jaar is het Jean-Paul Estiévenart Trio één van de meest markante projecten van de Belgische jazz scene geworden, met een sterke identiteit en een unieke herkenbare sound.

Met twee albums op hun naam heeft het trio - bestaande uit trompet, contrabas & drums - een sterke identiteit en een uniek, herkenbaar geluid. Componist en trompettist Jean-Paul Estiévenart maakt dynamische, krachtige muziek waarvoor hij wordt geïnspireerd door de dingen des levens. 

In zijn 15-jarige carrière had Jean-Paul Estiévenart reeds het genoegen om het podium te delen met grote persoonlijkheden als Enrico Pieranuzzi, Nathalie LoriersAvishai Cohen (trompet), Logan Richardson, Dré Pallemaerts, Joe Lovano, het Brussels Jazz Orchestra en Perico Sambeat. Hij is één van de meest gevraagde trompettisten in België.

De andere leden van het trio zijn minstens even indrukwekkend. Antoine Pierre is een jonge doch zeer getalenteerde, drukbezette drummer (o.a. Philip Catherine, TaxiWars, URBEX, Next.Ape, het kwartet van Veronika Harcsa). Bassist Sam Gerstmans is dan weer professor aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en stond/staat aan de zijde van de grootste Belgische talenten zoals Steve Houben, Jacques Pirotton, Ivan Paduart Michel Herr, Bert Joris, Greg Houben, Pascal Mohy en Quentin Liegeois. 

Credits

Jean-Paul Estiévenart (trompet)
Antoine Pierre (drum)
Sam Gerstmans (bas)

 

Coronamaatregelen

  • De deuren openen om 19.15 uur om het publiek gespreid te laten toekomen. Het concert start stipt om 20.15 uur. De concerten gaan door op het terras van de grote zaal. Bij regenweer gaat het concert door op het podium van de grote zaal waarbij dezelfde richtlijnen zullen gelden.
  • De stoelen zullen geschikt worden conform de social distancing regels.
  • Op het terras van de grote zaal zal horecapersoneel met mondmasker uw drankbestelling opnemen. U kan uw drankje al zittend nuttigen. Op het podium van de grote zaal zal geen drankbediening voorzien worden.
  • Lees de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die C-mine neemt. 
Tarieven
Basisprijs
€0