Katrien Oosterlinck

katrien o

Katrien Oosterlinck

Raaklijnen

2e graad basisonderwijs
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€4
Reserveer

Een publiek, een vierkante ruimte, kleurrijke meetkundige vormen. Met die eenvoudige elementen creëren de drie dansers van ‘Raaklijnen’ een prikkelend spel dat de grenzen
aftast van de ruimte tussen mensen. Wat is de afstand tussen jou en de dansers? Of tussen jou en je buurman? Is het een arm, een voet of een vinger? Ben je dichtbij of net ver weg?

‘Raaklijnen’ wil kinderen en hun ouders (of begeleiders) laten proeven van eigentijdse dans. Deze voorstelling zonder woorden maar boordevol lichaamstaal is een ontdekkingstocht naar onze verbondenheid met de ander en diens invloed op onze eigen manier van zijn. 

Er zijn de gele, oranje en rode bollen en lijnen waarmee een constructivistisch ballet wordt opgevoerd. Daarnaast mag/moet je als publiek al van bij aankomst meespelen, wandelen en bewegingen uitvoeren waarbij je kijkhouding constant verandert. De sfeer is zo veilig en rustig dat het nooit onprettig wordt om als publiek actief mee te werken.

 

Katrien Oosterlinck maakte Raaklijnen onder de vleugels van dansgezelschap keski.e.space. Ze studeerde danstheater aan de Fontys Dansacademie in Tilburg (2004) en vrije kunsten aan Sint Lucas Antwerpen (2008). Sinds eind 2016 werkt ze onder de vleugels van wpZimmer.
 

Tarieven
School
€4
Datums