Kunst in Zicht

Agenda Kunst in zicht - Kunst op pad ©Kristof Van Gestel Agenda Kunst in zicht - Kunst op pad ©Kristof Van Gestel

Kunst in Zicht

Kunst op Pad 4 (8+)

Compressorenhal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€10
Datums & tickets

Kom samen met je kind actief experimenteren tijdens deze kunsteducatieve workshop en ontdek en onderzoek zo spelenderwijs het werk van kunstenaar Kristof Van Gestel.

Speel met abstracte vormen. Draai aan het rad en kies een stift om de tussenruimtes te vullen. Met kronkels of iets dat alleen jij kan bedenken. We snijden onze vormen uit. Alles wordt deel van het kunstwerk.

Kunst in Zicht gaat op reis met een werk van kunstenaar Kristof Van Gestel.Zijn werk vertolkt een speelsheid en verbeeldingskracht die kinderen en jongeren aanspreekt en uitdaagt maar ook doet nadenken, over kunst en verbinding.

Aan de hand van actief experiment ontdekken en onderzoeken we het werk van Van Gestel. We spelen met abstracte vormen. Draaien aan de roulette en kiezen een stift waarmee we tussenruimtes opvullen. Met kronkels, een zaaglijn of iets dat alleen jij kan bedenken.We snijden onze vormen uit. Wat doen we met de rest? Alles is deel van het kunstwerk.

Kunst in Zicht is een vrijhaven voor actieve kunsteducatie. Dat doen ze enerzijds in een labowerking met kinderen en jongeren. Anderzijds voorzien we in coaching en vorming van hun begeleiders. Daarbij staan steeds twee doelen voorop: leren door de kunsten en interesse ontwikkelen voor de kunsten.

https://www.kunstinzicht.be

C-mine organiseert alle activiteiten conform aan de voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

Tarieven
Basisprijs
€10
- 26 jaar
€5
C-mine pas met unieke code
€7
Groepskorting (vanaf 10 personen)
€7
Medewerker
€0
Tickets