'Nuff Said

'Nuff Said © Boumediene Belbachir 'Nuff Said © Boumediene Belbachir

'Nuff Said

met Desta Jong, Amir Sulaiman, Michiel Smeets, Maarten Inghels, Tony Law

20:15
Kleine zaal
Basisprijs 
€15
Koop tickets

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 15 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam. Dit seizoen kan je terug elke maand op ‘Nuff Said in C-mine terecht voor een nieuwe show met verse namen.

Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband Lucid Lucia brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. Erhan Demirci is jullie host van de avond. Aight! Who’s in!?

Desta Jong

DESTA JONG (NL) is één van de grootste nieuwe talenten in het stand-up comedy circuit. de geboren Amsterdamse is niet op haar mondje gevallen en met haar rauwe en eigen comedy-stijl stond ze al in verschillende comedyclubs en speelde in comedyshows door het hele land, zo stond ze ook op het Utrecht International Comedy Festival.

AMIR SULAIMAN (VS) is dichter, scenarioschrijver en producer. Hij was recentelijk schrijver en producer van seizoen 2 van de bekroonde serie ‘Ramy’. Op muziekgebied verdiende hij in 2022 een Grammy-nominatie voor Best Spoken Word Album voor zijn samenwerking met Dave Chappelle op hun album ‘8:46’. Hij heeft onlangs ook muziek uitgebracht met Robert Glasper; ze speelden hun nummer ‘In Tune’ op ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’.

Michiel Smeets

MICHIEL SMEETS (BE) heeft, na jaren lang teksten te schrijven die enkel hijzelf te lezen kreeg, besloten dat het tijd werd om hemzelf lyrisch naar buiten te brengen. Een glimp van emoties die vaak verstopt worden in het dagelijks leven. Deze, soms enge en verstikkende gevoelens worden verwoord in een mengelmoes tussen kortverhalen en melodische slam’s. Zware onderwerpen gebracht door een goedlachse twintiger.

MAARTEN INGHELS (BE) is een multidisciplinair kunstenaar, schrijver en dichter. Zijn werk bestaat uit boeken, installaties, video’s en performances. Zijn laatste roman ‘Het mirakel van België’ gaat in op zijn ervaringen met de grootste meesteroplichter ter wereld en vermengt documentaire met fictie om een literair verhaal tussen leugen en waarheid te vertellen. Het boek vormde de basis voor een docureeks en een multimediale theatervoorstelling.

TONY LAW (CAN), surrealist en meesterverteller, is drievoudig winnaar van de Chortle Award, winnaar van de Amused Moose Best Show en genomineerd voor de Edinburgh Comedy Award. Zijn kenmerkende stijl omvat improvisatieroutines die zich richten op absurde en surrealistische onderwerpen en concepten. “Chaos has rarely been so finely constructed and this much fun” – The Times
 

Praktisch

Minimumleeftijd: 16 jaar
 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETVERKOOP

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€12
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0
Tickets