SERDI

dfsdfsdf

SERDI

Serdi

De voorstelling wordt jullie aangeboden door het Kinderpsychiatrisch Centrum Genk vzw en wordt mee mogelijk gemaakt door C mine Genk en NT Gent.
De opbrengst van de ticketverkoop gaat naar het Overkophuis van Genk.
20:00
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€20

'SERDI' is het inspirerende verhaal van iemand die, ondanks een leven zonder bezittingen, zijn stem transformeert tot een thuis en zichzelf bevrijdt door het leren van beatboxen in de perfecte akoestiek van zijn isoleercel.

Ik haat het getal zes.
We waren met zes thuis,  
mijn ouders stierven de zesde maand van het jaar
toen ik zes jaar was 

***

'SERDI' vertelt het verhaal van Serdi. Over hoe iemand die niks heeft, van zijn stem zijn thuis maakt. Als wees, verplaatsend van instelling naar instelling en van school naar jeugddetentie, deed Serdi zichzelf een belofte. Hij leerde zichzelf beatboxen. Hij trainde net zo lang totdat hij het kon. De akoestiek van de isoleercel bleek perfect geschikt voor het verfijnen van zijn techniek.

'SERDI' laat zien hoe iemands stem een wapen kan worden. Hoe een leven zonder wortels, dat dreigt af te glijden, door het disciplineren van de stem, plots weer houvast kreeg. Hoe de kracht van klank en compositie het eindelijk mogelijk maakte met anderen te communiceren.

De voorstelling 'SERDI' is niet alleen een reis langs een reeks instellingen, uiteenlopende vormen van maatschappelijk onrecht en geweld, maar ook een plek om een einde te maken aan de eindeloze zoektocht naar liefde en bevestiging.

Theater als een plek om in gesprek te gaan met demonen uit het verleden en spoken uit het heden. Een stem als wapen dat voorgoed afrekent met de behoefte te pleasen.

Credits

concept & tekst: Serdi Faki Alici, Jamila Channouf, Lara Staal

spel & muziek: Serdi Faki Alici

regie: Lara Staal

vooronderzoek & coaching: Jamila Channouf

dramaturgisch advies: Benoît Vanraes

spelcoaching: Sven Ronsijn

decorontwerp: Grisha Runge

lichtontwerp: Sander Michiels

productie: NTGent

coproductie: Theater Aan Zee

Logo KPC

 

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space

 

Tarieven
Prijs
€20