TE GAST Nicholas Arnst

www

TE GAST Nicholas Arnst

Als Niets Zeker Is

Organisatie van Piekenwulfhumor
20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€21,5

Na het succes van zijn debuutvoorstelling ‘Echt’ en zijn tweede theatershow ‘In Alle Eerlijkheid’ passeert Nicholas dit najaar langs een select aantal theaters met een herinterpretatie getiteld ‘Als Niets Zeker Is’

Nicholas is nooit 100% tevreden en laat zijn shows tijdig vervellen in iets wat nog net iets straffer is. Na deze ultra korte tournee duikt Vlaanderens populairste goochelaar onder, hard werkend om in vele gedaanten ons binnenkort te verwonderen, sterker en verbazingwekkender dan ooit. Dus dit is hét moment om jezelf nog een kans te geven de raadsels die Nicholas op je los laat te ontcijferen.

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space

Tarieven
Basisprijs
€21,5