Workshop: Hé ik ken jou van ergens - GEANNULEERD

Hé ken ik jou van ergens

Workshop: Hé ik ken jou van ergens - GEANNULEERD

(12-15 jaar)

Vergaderzaal C-mine
Basisprijs 
€10

Deze workshop is geannuleerd. Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht van een eventuele verplaatsing of terugbetaling.

Iedereen doet het wel eens. Stiekem of net heel bewust jezelf in de spiegel bekijken. Even de mondhoeken controleren. Je lippen tuiten. Het is een klein kunstje.

Maar hoe leg je die persoon die naar je terug staart ook vast op foto? Waarom blijft die altijd maar bewegen? En waarom is links plots rechts en rechts plots links? We spelen met onze eigen reflectie en schaduw. Foto’s maken in spiegels en spiegelende materialen. Telkens anders dan anders.
Voor deze workshop halen we inspiratie uit de expo van Tim Walker. De bolle spiegel, de schaduw in zwarte stoffen en de bijzondere portretten!

Praktisch

Donderdag 5 november 2020                  
Vrijdag 6 november 2020                      

10u00-12u30
max. 15 deelnemers

Voor deze workshop volgen we de regelgeving betreffende het coronavirus op de voet! Begeleiders en deelnemers dragen een mondmasker, er is voldoende verluchting in het workshoplokaal en de afstandsregels worden gerespecteerd. Ouders krijgen op voorhand een servicemail met meer informatie.

Tarieven
Basisprijs
€10