Familiedag #1

C-mine familiedag (c) Boumediene Belbachir

Familiedag #1

Op zondag 22 oktober transformeert C-mine in een feest voor al wie jong is van lichaam én van geest.

TICKETS

Beleef je gekste gevoelens in een voorstelling over boos zijn of kruip eens virtueel in de snelle wereld van alle pakjesbezorgers die overal om ons heen zoeven! Oefen wat danspasjes met je (plus)(groot)ouder en help ons om een heus dansfeest los te laten barsten op onze eerste Thé Dansant! Wij zorgen voor een piñata én taart.

agenda TOU DOU - froefroe
14u | Familievoorstelling 'TOU DOU' (2,5+)

We gaan op zoek naar het verbeelden van boos zijn op papier, in beweging, door de ruimte, in de lucht. Een scène maken! Op scène! Met licht, geluid, veel gekleurde linten en hier en daar een schaaren een pinata.

 

 

Familiedag#1_Post uit Hessdalen_PAKMAN
14u30 & 15u30 & 16u30 | Familievoorstelling 'PAKMAN' (5+)

PAKMAN doorkruist het land om altijd precies op tijd pakjes af te leveren. In de laadbak van zijn kleine vrachtwagen wordt het publiek uitgenodigd voor een intense performance over een even eenzame als onzichtbare bewoner van onze virtuele economie. 

Passerelle workshop
15u & 16u | Duo-dansworkshop (5+)

Judith van Passerelle doet niks liever dan samen dansen. Schud je benen los. Neem elkaars handen vast. Dans en beweeg. Samen!  Deze speelse en gratis dansworkshop maakt van klein en groot het perfect team.

Thé Dansant - tijdelijk
15u - 18u | Thé Dansant

Rock-’n-roll, swing, jive, disco, een wals, de hucklebuck, de Jeruzalema ... Op een Thé Dansant danst jong en oud op zondagnamiddag samen. Dansstijlen volgen elkaar op, tijdloze klanken vullen de ruimte en plezier maken staat centraal. De dansvloer ligt al klaar, zorg jij voor de dansbenen?

Congé Bricolé / Line Vanvoorden - VROLIJKE FEESTHOEDJES © Line Vanvoorden Congé Bricolé / Line Vanvoorden - VROLIJKE FEESTHOEDJES © Line Vanvoorden
Doorlopend | Workshops: VROLIJKE FEESTHOEDJES & Jongleren, kan je leren

Ga samen op ontdekking tussen de lintjes, pompoms en stickers en maak een feesthoedje dat perfect bij je humeur past. Of leer als de beste jongleren!