Jeu d'anniversaire

C-mine expeditie verjaardagsspel ©stad Genk C-mine expeditie verjaardagsspel ©stad Genk

Jeu d'anniversaire

Uniquement possible en Néerlandais.

Voor een vlotte behandeling van je aanvraag, graag het formulier nauwkeurig invullen.
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
 
Gegevens jarige
Contactgegevens
Adres
Activiteit
Spel start om 14u
VoornaamAchternaamTelefoon/GSM nummer
2 begeleiders verplicht (ze krijgen gratis toegang tot het spel)
actuele prijzen en algemene voorwaarden .

Prijs

13,00 euro per kind; 2 begeleiders krijgen gratis toegang tot het spel.

Algemene voorwaarden

Artikel 1: reservering

Het reserveringsformulier moet minstens 2 weken voor het geplande bezoek in het bezit zijn van C-mine bezoekersonthaal. Mondelinge reservaties worden niet aanvaard. Er worden evenmin opties genomen. Een reservatie is pas definitief in orde, na schriftelijke bevestiging door C-mine bezoekersonthaal.

Artikel 2: prijzen

Prijzen zijn geldig voor activiteiten die doorgaan tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022.

 

Artikel 3: wijzigingen

Wijzigingen aan een dossier worden enkel schriftelijk aanvaard (i.e. via e-mail, fax en brief). Wijzigingen zijn mogelijk tot en met 7 dagen vóór de dag van het bezoek.

Artikel 4: opgave aantal deelnemers

Het juiste aantal deelnemers moet minstens 3 werkdagen vóór het geplande bezoek schriftelijk worden bevestigd. Bij nalatigheid rekent C-mine bezoekersonthaal het maximum aantal personen, doorgegeven op het reservatieformulier, aan. Wijzigingen in het aantal deelnemers worden enkel schriftelijk aanvaard.

Artikel 5: begeleiders

2 begeleiders krijgen gratis toegang tot de activiteit.

Artikel 6: betaling

C-mine bezoekersonthaal maakt voor elke activiteit de nodige reserveringen, wijzigingen en annuleringen. De klant betaalt ter plaatse op de dag van het spel aan C-mine bezoekersonthaal (cash/bancontact/kredietkaart).

Artikel 7: annuleringen

Annuleringen worden enkel schriftelijk aanvaard. Volgende kosten worden aangerekend: - annuleringen tot 1 week vooraf: administratiekost van 10 euro - annulering vanaf 6 dagen vooraf: de volledige som.

Artikel 8: vertragingen

Indien het programma gewijzigd moet worden wegens vertragingen, moet C-mine bezoekersonthaal (T +32 (0)89 65 44 90) hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht worden. C-mine bezoekersonthaal zal de betrokken partijen verwittigen. Het programma wordt in de mate van het mogelijke aangepast. C-mine bezoekersonthaal kan echter niet garanderen dat in geval van een aanzienlijke vertraging de geplande activiteiten nog kunnen doorgaan. Bij annulering van de activiteiten ingevolge vertraging is de volledige som verschuldigd.

Artikel 9: evaluatie bezoek – klachten

Opmerkingen of klachten moeten schriftelijk doorgegeven worden aan C-mine bezoekersonthaal.