TE GAST Giants of Rock

Giants of Rock Banner.jpg

TE GAST Giants of Rock

David Bowie & U2 Tribute Show

organisatie van PDH Bookings & Agency
20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€23,5
Koop tickets

Thin White Duke brengt een ode aan het icoon aan wie ze hun naam ontlenen: David Bowie! De band bestaat uit ervaren topmuzikanten, die met passie Bowie’s onsterfelijke sound vertolken. Bekende nummers worden aangevuld met de karakteristieke melodieën van toetsen en een duizelingwekkend gitaarduo. De stoere, gepassioneerde tenorsax maken deze ode aan David Bowie helemaal af!

LikeU2 draagt meer dan 20 jaar U2 tribute ervaring met zich mee. Eigen theatershows, club shows en festivals, de band overtuigt altijd! Wanneer je aan deze bestverkopende live band ter wereld een eerbetoon wil brengen moet je van goeie huize komen, en daarin slaagt LikeU2 als geen ander.

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space

Tarieven
Basisprijs
€23,5
Begeleiderspas
€0
Tickets