Families & kinderen

Kinderen op C-mine

Families & kinderen

C-mine is een levendige plek met een specifiek aanbod voor kinderen en gezinnen. Met C-mine expeditie, een indoor kinderspeeltuin, een bioscoop en een educatief programma heeft C-mine alles in huis om er een leuke dag met de kids van te maken.

agenda DE_VROUW_DIE_ZICH_VERSLIKTE - (c) Diego_Franssens

Familievoorstellingen én activiteiten

Je kan het hele jaar door terecht in C-mine voor verrassende familievoorstellingen.

Ontdek het programma hier!

C-mine expeditie pentagon ©stad Genk C-mine expeditie pentagon ©stad Genk

C-mine expeditie

Ontdek een uniek belevingsparcours dat al je zintuigen zal prikkelen. Deze avontuurlijke tocht dompelt je onder in boeiende verhalen over de mijn in al zijn vormen. C-mine expeditie neemt je mee diep onder de grond en hoog erboven!

Ontdek C-mine expeditie

Gezinsspel "Waar is Cyriel de Krekel?"

Wie is Cyriel de Krekel en wat doet hij in de mijn van Winterslag? Je ontdekt het samen met je familie tijdens een leuk gezinsspel.

Ontdek het familiespel

 

Verjaardagsspel C-mine expeditie

Ben je jarig en wil je een feestje organiseren om nooit meer te vergeten? Vanaf nu kan je samen met Cyriel de Krekel de gangen van C-mine expeditie induiken voor het spannende verjaardagsspel. Lekkere pannenkoeken in een feestelijke setting maken je verjaardag compleet!

Ontdek het verjaardagsspel

 

Spel ONDERsteBOVEN

Kan jij de geheimen van de cité ontsluieren? Speel dan met je gezin of jeugdvereniging mee het ‘ONDERsteBOVEN’-spel. Aan de hand van een spannende fotozoektocht in de tuinwijk van Winterslag ontdek je alles over het mijnverleden van Genk!

Ontdek het spel

Euroscoop Genk

Euroscoop/Pathé

Aan leuke animatie- en kinderfilms geen tekort bij Euroscoop. Lekkere popcorn erbij en een gezellige namiddag met de kinderen is verzekerd.

Filmaanbod

Binnenspeeltuin t Speelmijntje

‘t Speelmijntje

Hoe zorg je ervoor dat je (klein)kinderen zich volop kunnen uitleven, zelfs op een regendag? ’t Speelmijntje in Genk heeft alles in huis om kinderen van 1 tot 12 jaar een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Springen, klauteren, glijden, kruipen …

Website ‘t Speelmijntje