Zaalverhuur

C-mine schachtbok © Stad Genk C-mine schachtbok © Stad Genk

C-mine zaalverhuur

Jouw meeting, congres, event,... in een creatief en architecturaal erfgoedkader.

Ook digitaal of outdoor!

Ontdek alle ruimtes

Vraag een offerte aan

C-mine, powerhouse of creativity

C-mine is een hybride, creatieve site op de grondvesten van de steenkoolmijn van Winterslag in Genk. Het industriële mijnerfgoed werd met zorg gerenoveerd en staat in een boeiende relatie tot de hedendaagse architecturale gebouwen en elementen. Studenten, artiesten, ondernemers en bezoekers kruisen er elke dag het pad.

 

Architecturale erfgoedruimtes

  • 7 gebouwen: gerenoveerde mijngebouwen & nieuwe hedendaagse gebouwen
  • Meer dan 30 ruimtes in het aanbod: van klein naar groot, indoor en outdoor. Van theaterzalen, over meeting rooms tot open ruimtes voor catering en expo's

De gebouwen liggen rond het centrale, impressionante C-mine plein. De ruimtes zijn zeer goed uitgerust en beantwoorden aan de vereisten van een top MICE-venue. 

 

Zo boek je een ruimte bij C-mine

Op C-mine wordt elke dag gecreëerd: de creatieve bedrijven en organisaties hebben náást het verhuren van prachtige zalen ook een dagdagelijkse werking. Elke organisatie staat zelf in voor de afhandeling van de verhuur. Als je weet wat je wilt, kan je dus rechtstreeks bij de verhuurder terecht. Ken je C-mine nog niet zo goed en wil je begeleid worden in je keuze? Dan helpt het Team Infrastructuur je graag verder!

Jouw event op C-mine – digitaal of outdoor!

Wil jij een digitaal congres, meeting of event organiseren? C-mine heeft alles in huis om dit event professioneel te hosten. Streaming via high speed internet is de oplossing, zowel voor webinars als hybride events. Het technisch team van C-mine volgt de trends – ook in de wereld van MICE – op de voet. Ook outdoor zijn er heel wat mogelijkheden.

Bezorg ons vrijblijvend je vraag en wij doen een voorstel op basis van onze eigen infrastructuur en in samenwerking met hoogwaardige technische partners.

C you soon!

 

Vraag een offerte aan

Praktische & technische info zalen

Route & parking

Contact Team Infrastructuur

Voor een locatiebezoek, kennismaking met de mogelijkheden op C-mine, een offerte op maat

infrastructuur@c-mine.be

+ 32 89 65 50 00

 

Energiegebouw

Zaaloverzicht

Maak van C-mine jouw powerhouse of creativity! Laat je inspireren door onze ruimtes voor jouw volgende meeting, expo, productpresentatie, event,...

Blader door het aanbod van ruimtes

 

Outdoor meetings terras

C-mine outdoor meetings

Een meeting aan de voet van de schachtbok? Dat kan! Op en rond C-mine zijn er tal van mogelijkheden voor jouw outdoor meeting, event of receptie.

Wist je dat... outdoor vergaderen de creativiteit verhoogt en de aandacht verscherpt? En het is veilig. Ondertussen geniet je van de buitenlucht, erfgoed en architectuur.

Ontdek de outdoor MICE-locaties

Logo Flanders Heritage Venue

Label: Flanders Heritage Venue

Wist je dat C-mine in juni 2020 door Toerisme Vlaanderen erkend is als één van de 9 nieuwe ‘Flanders Heritage Venues’? Hierdoor behoort C-mine tot een select netwerk van 15 inspirerende meetinglocaties met een unieke erfgoedbeleving en professionele dienstverlening. Zij zijn de blikvangers waarmee Vlaanderen zich internationaal promoot als congresbestemming. Na Thor Park en Bokrijk in 2019 is C-mine de derde Genkse locatie die met trots dit label draagt.