Onze zalen

Filter
Close filters
Filter op zaaltype
De 'ruïne' is de restant van het ophaalgebouw van de kleine schachtbok. Vergaderen doe je dus middenin het oude erfgoed. Met een flip-over, bank, tent of tafels tover je deze outdoor ruimte meteen om in een unieke vergaderlocatie. Wij denken graag met je mee!
Tot 100 staanplaatsen
De Foyer vormt het centrale verbindingspunt van alle ruimtes in het Energiegebouw. Originele machines uit de mijnindustrie vormen een uniek decor voor elk event.
400 staanplaatsen
Op zoek naar een inspirerende locatie voor baanbrekende designprojecten, design-innovatie happenings en activiteiten in het kader van creatieve economie? De 4 aaneensluitende ruimtes van C-mine designcentrum zijn hiervoor geschikt.
100 - 170 staanplaatsen

Een indrukwekkende locatie voor grotere outdoor events. Het unieke decor van de C-mine gebouwen en de schachtbok maken het plaatje compleet.
5000 staanplaatsen
Euroscoop biedt naast het filmaanbod ook de mogelijkheid tot het organiseren van events in de zalen. Dit gebouw is eveneens deel van het mijnverleden: de voormalige lampisterie en badzalen van de mijn waren hier gevestigd.
10 zalen
100-340 zitplaatsen per zaal
De Creativity Loft bestaat uit een grote ruimte die naar keuze kan ingedeeld worden, een gezellige zithoek en een cateringhoekje.
24 personen in U-opstelling / 65 personen in theateropstelling (andere opstellingen bespreekbaar)