C-mine expeditie

Expeditie

C-mine expeditie

Beleef de mijn op een nieuwe manier!

Daal af in de ondergrond en ga op expeditie. Maak je klaar voor een avontuur van anderhalve kilometer: voel, hoor, zie en ervaar. Wandel door de oude tunnels, langs uitdagende installaties tot op de top van de hoogste schachttoren van België. De audiogids vertelt uitvoerig de geschiedenis van de mijn met heel wat verhalen.

Meer info
 

Kom jij ook graag naar C-mine expeditie? Koop dan op voorhand al je tickets, liefst online. C-mine expeditie is alle dagen geopend, behalve op maandag. (Indien maandag op een feestdag valt, dan is C-mine expeditie geopend van 13 tot 17 uur.)

Kom je met meer dan 10 personen? Neem dan even contact op via visit@genk.be .

Heb je recht op een kortingstarief? Contacteer dan min. 2 dagen voor je bezoek visit@genk.be.

Opgelet:

  • passeer altijd bij het bezoekersonthaal om je audiogids  in ontvangst te nemen en voor bijkomende informatie;
  • om je bezoek vlot te laten verlopen, dien je te starten in het tijdsblok van je aangekochte tickets. Om wachtrijen te vermijden, raden we aan om niet meteen bij start van een tijdsblok je bezoek aan te vatten.

Met de museumpas bezoek je C-mine expeditie vanaf 1 februari 2023 gratis! Leg je reservatie online vast, en op vertoon van je museumpas ontvang je de tickets aan de balie van C-mine.

Gratis met museumpas

 

Een extra reden om ons museum te bezoeken binnenkort: chocolade! 🍫
Museum Pass Musées blaast 5 kaarsjes uit en trakteert elke museumbezoeker op een doos merci-chocolade (zolang de voorraad strekt). Ook bieden we de limited editon museumpas, getekend door de Franse kunstenaar Jean Julien, aan. Passeer dus zeker langs onze balie voor wat lekkers vooraleer je naar buiten wandelt. 

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETVERKOOP

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tickets