Joke Emmers & Visjal Auwerx

Joke Emmers & Visjal Auwerx - Weg Van India

Joke Emmers & Visjal Auwerx

Weg Van India

CLUB - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€20

In 'Weg van India' nemen Visjal Auwerx en Joke Emmers je mee in een muzikale vertelling. Hij is geboren in India, zij in België. Hij is weg van haar, zij van hem.

Samen plannen ze om op weg te gaan naar dat wonderlijke land maar dat brengt de nodige vragen met zich mee. Zal het invloed hebben op wie ze zijn? Kan een omgeving je identiteit meebepalen? Of kan een grote gebeurtenis dat doen?

Woord en muziek omhelzen elkaar op deze muzikale reis en brengen zo verhalen uit India, maar ook eigen hersenspinsels. Maak je op om je te laten beroeren, te lachen en het land te ontdekken op het sleeptouw genomen van allerhande personages.

Vergeet dus de Taj Mahal of Bollywood, Auwerx en Emmers gaan verder waar de Lonely Planet-reisgids stopt. In een intieme setting drijf je mee op de magische klanken van de sitar, terwijl je wordt ondergedompeld in de Indiase cultuur.

Goed om weten: Voorafgaand aan de voorstelling nodigt Visjal Auwerx geïnteresseerden uit voor een zelfgemaakt en vegetarisch Indiaas diner. Plaatsen zijn beperkt!

EET MEE

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€20
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€17
AMWD Genk (enkel op vertoon van leerlingenkaart aan de inkom)
€7
OKO sectorpas
€17
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€17
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0