Coely

Coely (c) Matías Batalle

Coely

support: Madd9

staand concert
20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€24

Coely, het onbetwiste icoon dat naast landsgrenzen, ook het kleuren- en smakenpalet overstijgt. Of je nu behoort tot de Babyboomers, Generatie X, Millennials of iets ertussenin, wie Coely live aan het werk ziet, weet dat die getuige is van wereldklasse.

Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grens tussen hiphop, soul, r&b en pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek te tonen dat ze volledig terug is. Na haar debuutalbum 'Different Waters', dat bekroond werd met een gouden plaat, werd het zes jaar wachten op die tweede langspeler. Dat bleek niet tevergeefs: met 'Alive' herinnert Coely iedereen eraan waarom ze de titel queen verdient.

Een bucketlist-ervaring die hoge ogen gooit in zowel binnen- als buitenland! Van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland tot Glastonbury Festival, Pinkpop en Openair Frauenfeld

Wie bevoorrecht was om Coely reeds aan het werk te zien en de vibe te proeven is onvoorwaardelijk een deel geworden van een wereldwijd verspreid verwantschap. Wie nu pas de kans krijgt om de Coely-experience te ervaren … ENJOY THE F*CKING RIDE!!!

 

 

Support act: Madd9

 

Madd9 is zonder twijfel een van de meest opvallende stemmen in de recente generatie hip-hop talent in België. Samen met zijn getalenteerde producer Preyas creëert hij een meeslepende mix van hip-hop, funk en neo-soul. Met een scherp gevoel voor muzikale combinaties weet Madd9 een uniek geluid te creëren
dat de grenzen van het genre overstijgt. Zijn muzikale smaak en artistieke visie komen samen in een boeiende soundscape die zowel vernieuwend als herkenbaar is voor de liefhebbers van hedendaagse hiphop.

 

Plan je bezoek

 

→ 𝗧𝗜𝗠𝗜𝗡𝗚

 

19:30 doors

 

20:15 Support: Madd9

 

21:15 COELY

 

22:45 verwacht einde

 

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETVERKOOP

 

 

 

C-mine cares

 

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

 

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€24
- 26 jaar
€19
C-mine pas met unieke code
€21
OKO sectorpas
€21
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€12
European Disability Card
€21
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0