De Donkere Kamer

DDK

De Donkere Kamer

20:15
THEATER - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€19

Een show van De Donkere Kamer is een avondvullend programma rond fotografie, voor iedereen.

De Nederlandse fotograaf Eddo Hartmann stelt zijn project voor over Kazachtstan. Maar hij is niet alleen. Bruno V. Roels komt praten over zijn nieuwe solotentoonstelling. Verder praat Danny Willems ons bij over zijn nieuwste expo en boek over de Belgische zanger Arno. Ook Barbara Debeuckelaere is erbij om haar reeks Slobozia voor te stellen en over haar reeks OMM - waarin ze Palestijnse vrouwen een camera en een stem gaf.

We zoomen ook in op het nieuwste boek van Stephan Vanfleteren, Atelier. Zoals steeds geven wij aan 3 jonge fotografen de kans om hun project te komen pitchen aan het grote publiek. Wouter Deprez is beeldcolumnist van dienst en Nicky Aerts is jullie gastvrouw.

Wie steun zoekt voor een fotografieproject, grijpt tijdens deze avond de kans om het idee bij het grote publiek in 3 minuten te pitchen en gaat misschien als winnaar met een mooie prijs naar huis.

Je vindt de nodige informatie over de pitch hier.

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€19
- 26 jaar
€8
C-mine pas met unieke code
€16
OKO sectorpas
€16
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€16
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0