Grensgeval

KORROL (c) Michiel Devijver

Grensgeval

Korrol

4+
14:00
THEATER - podium op podium - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€10

Een bruisend circus geluidstheater waar het publiek bovenop zit! Met drummende blokken, een versteende acrobaat en dansend beton.

In KORROL componeert een acrobatische architect met kilo’s beton de ruimte. Jonas bouwt torens, de torens veranderen in een stad, een verlaten vlakte, een mens. Maar steeds als hij de laatste steen probeert te leggen, blijkt zijn werk onaf. Jonas balanceert op wankele torens, springt op zijn handen van steen naar steen. Maar wat hij ook probeert: alles blijft zo stijf en stil. Tot hij het beton aantrekt: draaiend op loodzware schoenen orkestreert hij een klein ballet, in een duet met een massieve bal scheert hij rakelings langs zijn publiek. Zijn hele lichaam (ver)bouwt hij. Wanneer Jonas zijn betonnen hoofd in de handen legt van het publiek worden zij mededrager van zijn creatie. In een wereld van reizend en voelbaar geluid verbouwen ze samen de wereld.  

Na de succesvolle familievoorstellingen Plock! en murmur maakt Grensgeval KORROL, een nieuwe circusperfomance voor iedereen vanaf vier jaar. KORROL wordt het sluitstuk van het drieluik over kunst en creëren. 

TICKETS EN INFO VOOR FAMILIEDAG #2

KORROL - Michiel Devijver

 credits

Concept en regie - Hanne Vandersteene en Mahlu Mertens 

Decor - Architect Lode De Smet Van Damme 

Spel - Jonas Bolliger 

Geluidsconcept - Stijn Dickel (aifoon vzw) 

Met steun van De Vlaamse overheid, Miramiro, Aifoon vzw, Perplx, Cirklabo, Circuswerkplaats Dommelhof, C-Takt, CirqEvolution, De Grote Post, Perpodium 

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

 

Tarieven
Basisprijs
€10
Kinderen tem 12 jaar
€6
C-mine pas met unieke code
€7
OKO sectorpas
€7
VT Volwassene (Verhoogde Tegemoetkoming)
€6
VT - 12 jaar (Verhoogde Tegemoetkoming)
€3
European Disability Card
€7
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0