Sound Track Limburg

soundtrack

Sound Track Limburg

finale

staand concert
18:00
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€10
Koop tickets

Op 9 december 2023 vindt de finale van de derde editie van Sound Track - het podium- en kansenparcours voor artiesten met talent en ambitie - plaats op C-mine!

Exact 1131 artiesten schreven zich in en waagden hun kans. Uit alle inzendingen koos de vakjury 24 Limburgse artiesten die tijdens de voorrondes, in Jeugdcentrum De Bilding (Bilzen), Jeugdhuis Plug-In (Leopoldsburg) i.s.m. Pukkelpop, Jeugdhuis XL (Herk-De-Stad) i.s.m. Rock Herk en Farrm (Hasselt) i.s.m. De Serre, live bewezen dat ze echt de sound van morgen zijn.

De keuze was aartsmoeilijk, maar de vakjury besliste dat deze 8 artiesten de Limburgse trots verdedigen tijdens de finale op 9 december op C-mine: 

 • Affaire
 • ASLOVA
 • Audri
 • Bloodflowers
 • ISE
 • Madd9
 • STEVE
 • SUNA

 

  TIJDSCHEMA

  - 18u00: deuren open

  - 18u30: start eerste act

  - 23u30: einde laatste act

  - 00u00: bekendmaking winnaars (3 laureaten + publiekswinnaar)

  de speelvolgorde van de finalisten wordt op de avond van de finale bekendgemaakt

   

  De vakjury luistert en beoordeelt, maar ook het publiek heeft inspraak dit jaar: dankzij Lotto is er ook een publieksprijs. In elke regio reikt Lotto een cheque van 1.000 euro uit aan de artiest die zich de publiekslieveling van de avond mag noemen.

  De laureaten die door de vakjury worden gekozen beginnen na hun winst aan een traject op maat: er staat hen een jaar vol persoonlijke begeleiding, coaching en support van de brede muzieksector, residenties in de muziekclubs, ondersteuning door grafische artiesten en fotografen, opnametijd in professionele studio’s, nationale exposure, buitenlandse showcases en shows en veel meer te wachten. Elk van hen krijgt de kans om zich te ontwikkelen op z’n eigen tempo.

   

  In samenwerking met VI.BE, AFF, Studio Brussel, De Standaard, Knack Focus, Dansende Beren, Indiestyle en Luminous Dash.

  Tarieven
  Voorverkoop
  €10
  Kassa
  €12
  VT (Verhoogde tegemoetkoming)
  €6
  European Disability Card
  €7
  Promo code
  €8
  Begeleiderspas
  €0
  Medewerker
  €0
  Tickets