TE GAST Lukas Lelie

Kwestie_van_smaak_promobeeld_Jef_Boes.jpg

TE GAST Lukas Lelie

Kwestie van smaak

Organisatie van Comedyshows
20:15
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€19
Koop tickets

Lukas Lelie keert terug naar de cultuurcentra met een gloednieuwe stand-upshow. Daarin heeft hij het onder andere over zijn grote liefde, maar naast eten gaat het ook soms over zijn vriendin. Aan een sneltempo serveert Lelie oneliners en observaties in een show waar je evenveel van zal genieten als van een heerlijk bord grootkeuken-vol-au-vent. Al is dat natuurlijk een kwestie van smaak. Omdat Lukas niet graag alleen eet op tournee, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.

Over Lukas Lelie

Lukas Lelie stapte in oktober 2012 voor het eerst op een podium. In 2013 won hij zowel de Lunatic Comedy Award als de Culture Comedy Award en eind 2014 zelfs de Humo’s Comedy Cup. Hij ging mee op tournee als voorprogramma voor Steven Mahieu en in 2017 trok hij Vlaanderen rond met zijn eerste zaalshow ‘Ik doe mijn best’.

Naast comedy werkt Lukas zowel voor als achter de schermen vast mee aan ‘De Ideale Wereld’, duikt hij af en toe op als panellid in tv-programma’s, bijvoorbeeld als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Zijn YouTube-reeks ‘Standaard Koekhandel’ heeft een grote fanbasis opgebouwd in de afgelopen seizoenen.


"Wat Lukas Lelie doet is niet zomaar mopjes tappen, het is een ambacht: afgemeten en met grandioze timing." (De Morgen)

"Zijn timing, subtiele mimiek en intonatie zijn goud waard. Ze tonen hem als meester van de koekdroge humor." (Knack Focus)

"De comedian speelt inventief met clichés en staande uitdrukkingen. Zoals gezegd: moeilijk te definiëren, maar toch ook perfect getimed, met de juiste intonatie en mimiek." (...)

"Je voelt dat er iets gaat komen, je bent al geneigd om te lachen, en dan gaat het toch een andere, maar even grappige kant uit dan je verwachtte." (De Standaard ★★★★)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space

 

Tarieven
Prijs
€19
Begeleiderspas
€0
Tickets