Use Knife + AMMAR808

Use Knife + Ammar 808

Use Knife + AMMAR808

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€15

We serveren je een avond vol Arabische invloeden, met Use Knife en Ammar 808 in een spannende mix! (Use Knife vervangt Chibi Ichigo, die naar een latere datum verplaatst wordt.)

Use Knife is een nieuwe Belgische-Iraakse band, waarin Stef Heeren en Kwinten Mordijck hun wederzijdse liefde voor analoge en modulaire elektronische machines loslaten terwijl Saif Al-Qaissy felle Arabische drumritmes en vocale energieën oproept. Use Knife laat westerse undergroundmuziek samenvallen met de traditionele Arabische muziekcultuur tot een ware smeltkroes van unieke muzikale stromingen. Het trio gebruikt muziek om hun vrijdenkende visies op het hedendaagse globale leven uit te drukken. Met hun meest recente nummer 'Sowieso F***ed' creëren ze bewustzijn rond het Israelische geweld in Gaza. De opbrengsten van het nummer en t-shirtverkoop gaan naar het Palestijnse volk.

Sofyann Ben Youssef startte zijn carrière als een in Arabische en Indiase muziek gespecialiseerde musicoloog aan het Institut Supérieur de Musique in Tunis. Tot hij ging reizen, genres ongehoord mixte en bekend werd als de peetvader van de Tunesische alternatieve en elektromuziek: Ammar 808 was geboren. Onder die nom de plume versmelt de producer en docent, nu vanuit Denemarken en Brussel, alternatieve muziek met traditionele instrumenten. East meets west, old meets new, en dansen als nooit tevoren.

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€12
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0