Entree voor twee met je museumPASSmusées

Museumpas

Entree voor twee

Op zaterdag 18 mei vieren we samen met museumPASSmusées de Internationale Museumdag, en dat vraagt om een extraatje - wie er eentje heeft kan op die dag gratis iemand meenemen om de C-mine expeditie in te duiken.

 

C-mine expeditie
 

C-mine expeditie start in het Energiegebouw van de C-mine site. Eerst daal je af tot 6 meter diep en dan krijg je heel wat verrassende installaties te zien. In de verhalenkokers worden levensechte verhalen gecombineerd met animaties, hologrammen, decorbouw op schaal en speciale effecten. In de interactieve geluidscel ga je zelf aan de slag.

Produceer je eigen mijn-‘sound’ door hendels, knoppen en wielen te bedienen. Of proef de atmosfeer terwijl je ronddwaalt in het doolhof op weg naar de bovengrond. Het - letterlijke - hoogtepunt van de expeditie is de beklimming van de gigantische en authentieke schachtbok op het plein. Die is meer dan 60 meter hoog! Wellicht kom je boven uitgeput aan, maar de beloning is des te groter: een schitterend uitzicht op de groene Limburgse omgeving.

 

MEER INFO

 

Praktisch
 

Heb je een museumpas?

Plan een uitstapje met je broer of zus, je collega, je ouders of die 'museum hatende' vriend en maak hen even zot van musea als jij. Je +1 kan zich inschrijven via het onderstaande formulier. 
 

Heb je geen museumpas, maar ben je uitgenodigd om mee op museumbezoek te gaan met een pashouder? 

Fantastisch! Pashouders kunnen met hun museumpas een heel jaar lang naar meer dan 240 musea in België en op 18 mei mag jij ook mee. Schrijf je in via het onderstaande formulier. 
 

SCHRIJF JE IN
 

Over museumPASSmusées
 

Met de museumpas bezoek je een jaar lang meer dan 220 Belgische musea voor maar 59 euro. Bovendien profiteer je van vele extra voordelen. Wil jij ook een museumpas aanschaffen? Koop 'm in onze C-mine shop in het Energiegebouw, of via de website van museumpas.
 

KOOP HIER JOUW MUSEUMPAS