Zeker zonder

agenda zeker zonder (c) yobro 10 & Katrien Pierlet

Zeker zonder

Wanda Eykersmans, Katrien Pierlet & De Studio

2de & 3de graad lager onderwijs
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€4
Reserveer

Kom dat zien! Kom dat zien! We halen alles uit de kast. Het hele universum. Gigantische muren. Een tiny house. Watervallen op het podium. Vechtscènes. En een zwart gat. Een écht zwart gat!

Katrien Pierlet vraagt zich in de voorstelling Zeker zonder af: of je met je kleren aan toch in je blootje kan staan? En een denkbeeldige vriend: kan je die troosten als die echt verdrietig is? Zou een alsof-banaan je honger echt kunnen stillen? Wie is de baas: jij of je gedachten? Kan je iemand verstaan als je hem niet begrijpt? Kan je kijken naar iets dat er niet is? En heeft iedereen dan hetzelfde gezien?

Met Zeker zonder vertrekt Katrien vanuit de klassieke pantomime. Kan pantomime hedendaags werken? Kan het vandaag een statement zijn? En kan het kinderen dat zetje geven om te blijven spelen met niks?

Actrice en theatermaakster Katrien Pierlet verdiende haar sporen in het jeugdtheater onder meer bij Laika, Bronks, Frieda, Ultima Thule, en Nevski Prospekt. Ze maakte ook 13 jaar deel uit van Studio Orka. Katrien zoekt in haar eigen werk vaak het fysieke theater op waarbij verwondering, schoonheid en troost voorop staan.

De Studio
Katrien Pierlet & Wanda Eyckerman

Credits
concept & spel Katrien Pierlet
regie Wanda Eyckerman
coaches Arend Pinoy & Craig Weston
scènebeeld & licht Wannes Deneer
kostuums Nikè Moens
coproductie De Studio, Lab Hasselt & Krokusfestival i.s.m. Perpodium
met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

Tarieven
School
€4