Fotoshoots

Fotoshoots

Ben je op zoek naar een authentieke locatie, met een blik naar ons rijke mijnverleden of een industriële look als achtergrond voor je foto's of video? Dan ben je op C-mine op de juiste plek.

Fotoshoot aanvragen

Een fotoshoot laten doorgaan op C-mine is mogelijk als je vooraf reserveert. Je kan fotograferen in de openbare ruimtes zoals de Compressorenhal, de Foyer/Inkomhal of het Designcentrum afhankelijk van de activiteiten die er doorgaan. Vul het aanvraagformulier ten laatste 5 dagen op voorhand in en je ontvangt snel antwoord. Neem je bewijs van goedkeuring (bijv. e-mail op je smartphone) mee op de dag van de fotoshoot.

Let op!

In het kader van de coronamaatregelen is een fotoshoot voorlopig alleen mogelijk met maximum 5 personen (inclusief fotograaf). Daarenboven is het vanaf 25 juli verplicht om een mondmasker te dragen in een openbaar gebouw. Gelieve met deze richtlijnen uitdrukkelijk rekening te houden.

Enkel kinderen onder de 12 jaar dienen geen mondmasker te dragen.

Omwille van andere activiteiten in het gebouw zijn fotoshoots niet mogelijk op volgende data:
12-16/10; 25/10; 15/11; 12/12; 13/12; 19/12; 20/12 en 27/12.
 

Vraag je fotoshoot aan

 

Openbare orde

Fotoshoots dienen in lijn te zijn met de openbare orde en goede zeden. Toiletten en openbare ruimtes worden niet als kleed- of make-upruimte gebruikt. Hiervoor kan je een vergaderzaal huren aan de geldende tarieven. 

 

Fotoshoot Barenzaal

Fotoshoots of filmopnames in de Barenzaal, een authentieke feestzaal met industriële touch, kunnen als de ruimte beschikbaar is, maar enkel op afspraak. Je betaalt hiervoor 365 euro per dag en de toezichter. Een aanvraag voor een fotoshoot in deze ruimte kan je indienen via eline@barenzaal.be.

 

Fotoshoot C-mine plein

Fotohoots op C-mine plein zijn gratis en zonder reservatie. Let wel! Er gelden specifieke regels over het in beeld brengen van het kunstwerk Labyrint. Er is hier enkel toestemming voor foto- en videobeelden van Labyrint voor privégebruik.  Als architectencollectief vindt Gijs Van Vaerenbergh de autonomie van hun werk zeer belangrijk. Labyrint vertelt als kunstwerk namelijk een eigen verhaal. Ze willen voorkomen dat dit een andere inhoud krijgt door het kunstwerk te gebruiken in een andere context.

Fotoshoots met auto’s op het plein zijn enkel toegelaten onder strikte voorwaarden. Hiervoor neem je best vooraf contact op via  infrastructuur@c-mine.be.