Fotoshoots

Fotoshoots

 

Ben je op zoek naar een authentieke locatie, met een blik naar ons rijke mijnverleden of een industriële look als achtergrond voor je foto's of video? Dan ben je op C-mine op de juiste plek.

Fotoshoot aanvragen

Een fotoshoot laten doorgaan op C-mine is mogelijk als je vooraf reserveert. Je kan fotograferen in de openbare ruimtes zoals de Compressorenhal, de Foyer/Inkomhal of het Designcentrum afhankelijk van de activiteiten die er doorgaan. Vul het aanvraagformulier ten laatste 5 dagen op voorhand in en je ontvangt snel antwoord. Neem je bewijs van goedkeuring (bijv. e-mail op je smartphone) mee op de dag van de fotoshoot.
 

Fotoshoots in het Energiegebouw zijn alvast niet mogelijk omwille van lopende projecten in de ruimtes op volgende data:

 

De weekenden van maart zijn volzet.
 

18 - 21 april 2024
27 - 28 april 2024
10 juni tot en met 15 september 2024
02 - 07 oktober 2024
21 oktober tot en met 06 november 2024

 

Ter info:
Fotoshoots zijn mogelijk met maximum 2 groepen van 10 personen per tijdsblok van 1,5u, dus vraag je shoot tijdig aan.

Na 19 uur zijn shoots alleen mogelijk indien er ook een avondactiviteit is in het gebouw.

 

Vraag je fotoshoot aan
 

Openbare orde

Fotoshoots dienen in lijn te zijn met de openbare orde en goede zeden. Toiletten en openbare ruimtes worden niet als kleed- of make-upruimte gebruikt. Hiervoor kan je een vergaderzaal huren aan de geldende tarieven. 

 

Fotoshoot Barenzaal

Fotoshoots of filmopnames in de Barenzaal, een authentieke feestzaal met industriële touch, kunnen als de ruimte beschikbaar is, maar enkel op afspraak. Je betaalt hiervoor 365 euro per dag en de toezichter. Een aanvraag voor een fotoshoot in deze ruimte kan je indienen via info@barenzaal.be.

 

Fotoshoot C-mine plein

Fotohoots op C-mine plein zijn gratis en zonder reservatie. Let wel! Er gelden specifieke regels over het in beeld brengen van het kunstwerk Labyrint. Er is hier enkel toestemming voor foto- en videobeelden van Labyrint voor privégebruik.  Als architectencollectief vindt Gijs Van Vaerenbergh de autonomie van hun werk zeer belangrijk. Labyrint vertelt als kunstwerk namelijk een eigen verhaal. Ze willen voorkomen dat dit een andere inhoud krijgt door het kunstwerk te gebruiken in een andere context.

Fotoshoots met auto’s op het plein zijn niet toegelaten.