De Mannschaft

poupehan

De Mannschaft

Poupehan

20:15
THEATER - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€25

'Poupehan' is een tragikomische voorstelling over vriendschap en liefde en de grenzen daarvan. Over patronen en rituelen. Over het worden van een cliché en het zich daartegen verzetten. Over karaoke en vegetarisch barbecuen. Over het halsstarrig vasthouden aan een gewoonte en het er niet mee kunnen breken, ook al breekt ze jou.

Op de vooravond van de zwaarste sneeuwstorm van het decennium, komen drie koppels samen in een chalet in de Ardennen om er hun jaarlijkse weekendje-weg-van-alles door te brengen. Een weekend van gebakkelei over wie welke kamer krijgt, van de gebruikelijke discussie over de boodschappenlijst, van de zich tot in den treurnis herhalende wandeling met jeneverfles, van het haardvuur met nat hout, van het ophalen van dezelfde herinneringen, van het verdelen van de overschot en de ik-laat-het-toch-graag-proper-achter-poetsbeurt ook al heb je daarvoor bijbetaald. 

Een van de vrienden, een lifecoach in opleiding, is er van overtuigd dat veel koppels zouden scheiden als ze de berichten in de telefoon van hun partner te lezen zouden krijgen. Terwijl de vrienden over deze stelling discussiëren, besluiten ze, sommigen tegen wil en dank, om een spel te spelen. Een spel waarbij iedereen de telefoon op tafel legt en alle inkomende berichten en oproepen met de rest van de groep deelt.

 

Credits

Regie en Tekst: Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel

Cast: Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Ann Pira, Raf Jansen en Lien De Graeve

Dramaturgie: Bram Verschueren

Decor: Katrijn Baeten en Saskia Louwaard

Muziek: Gode Kempen

Techniek: Thomas Stevens en Kenneth Smets

Producent: Het Laatste Bedrijf

Coproducent: De Mannschaft

Uitvoerend Producent: Karen Feys

Productieleider: Lara Vromann

Met dank aan: Studio Wattmann en Jeroen Demuynck, Liers Cultuurcentrum en Cultuurcentrum Mol, Stef Stessel,  Bert Vermeulen, Sara Gracia Santacreu, Griet Beyens, Lizzy De Scheemaecker, Soof den Boer, Flore Van den Eynde

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter.

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€25
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€22
OKO sectorpas
€22
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€22
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0
AMWD Genk (enkel op vertoon van leerlingenkaart aan de inkom)
€7