Jubileumconcert Groot Genker Orkest

GGO beeld website

Jubileumconcert Groot Genker Orkest

O.L.V. Filip Ceunen

Special performance: Floris and The Flames
20:00
Grote zaal - C-mine Energiegebouw

20 jaar Groot Genker Orkest, zeker en vast een reden om te vieren.

Hiervoor nodigen we de topmuzikanten van Floris and The Flames uit. Samen met hun maken we er een spetterende avond van. Tot dan!

Floris and the Flames

Vier Belgische artiesten die een passie voor muziek delen… en hun rosse haarkleur: dit is Floris and the Flames!

 

Met hun muziek overschrijden Floris and the Flames de grenzen tussen klassiek, poprock en folk. De bijzondere combinatie van viool, piano, basgitaar, drums en elektronica zorgt voor een unieke sound. Hun energieke optredens bewegen het publiek, zowel in concertzalen als op grote openluchtpodia.


Floris Willem (viool), Gert Peeten (elektrische piano, gitaar, elektronica), Dries Peeten (basgitaar) en Simon Schrooten (drums, percussie) genoten een klassieke opleiding en gaan graag buiten de gebaande paden. Geholpen door Belgisch componist/arrangeur Laurent Beeckmans, brengen ze eigen composities en originele herwerkingen van klassieke meesterwerken (Bach, Vivaldi, Paganini, Glass…). Verwacht u aan vurige muziek met een veelzijdig karakter!


De groep werd onder meer uitgenodigd in het Paleis voor Schone Kunsten (BOZAR) in Brussel, in de concertzaal MuTh van de Wiener Sängerknaben en het Theater am Spittelberg in Wenen, bij het televisieprogramma De Ideale Wereld (Canvas) en op de wereldtentoonstelling “EXPO 2020” in Dubai.

Deuren: 19u30

VVK: €16

<14 jaar: €5

 

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk.

 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space