'Nuff Said

'Nuff Said © Boumediene Belbachir 'Nuff Said © Boumediene Belbachir

'Nuff Said

Jeroen Verdick, Sa-Roc, Stokely Dichtman, Amir Bachrouri, Nabil Abdulrashid

20:15
Kleine zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€15

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 16 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam. Dit seizoen kan je terug elke maand terecht op ‘Nuff Said op C-mine voor een nieuwe show met verse namen.

Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove. Erhan Demirci is jullie host van de avond. Aight! Who’s in!?

JEROEN VERDICK (BE) probeerde het in 2016 op een podium en schopte het in dat jaar nog tot in de halve finale van Humo’s Comedy Cup. Ook op TV heeft Jeroen zijn talent al bewezen. Zo gaf hij de mooiste en grappigste boodschappen aan onverwachte ‘slachtoffers’ in het 4de seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ en mocht hij al 3 seizoenen als voice-over de humoristische noot geven aan het fel besproken programma Love Island.

SA-ROC (VS) is een van de meest energieke MC’s ter wereld. Haar scherpe articulatie, vurige levering en verheven en inzichtelijke lyrics hebben haar vaak in hetzelfde gesprek geplaatst van enkele van de meest opvallende hiphop artiesten. Sa-Roc, ooit door Okayplayer omschreven als “one of the most formidable microphone mavens in the game”, is een artiest voor een sociaal bewuste generatie. Haar soulvolle boom bap snijdt zware onderwerpen aan zoals depressie en selfharm.

 

Stokely Dichtman (c) Wouter Pocornie


STOKELY DICHTMAN (BE) is een spoken word artist die iedereen die het voelt in het Nederlands en Engels met dezelfde gedichten weet te raken. Een vertaler van nature, een denker en een kunstenaar. Hij is autodidact, doet het op gevoel, dat is zijn kracht, zo maakt hij contact. Zijn vuur wordt het meest aangewakkerd door het gevecht tegen onderdrukking. Naast zijn eigen kunst werkt hij ook als literair vertaler.

 

Amir Bachrouri (c) Károly Effenberger


AMIR BACHROURI (BE) was drie jaar lang de voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad. Vanuit die rol vertolkte hij de stem van een generatie. Een stem die hij ook wilde laten horen in zijn Knack-columns en die uitmondde in zijn boek 'Doe maar niet'. Naast zijn engagement is hij ook gewoon een ellendige twintiger die met zijn rechtenstudie bezig is.

NABIL ABDULRASHID (VK) is stand-up comedian, schrijver, presentator en acteur. Hij was finalist van Britain's Got Talent 2020 en was onder andere te zien in Live At The Apollo en Mock The Week. Zijn act is compromisloos, slim en hilarisch. 
“Refreshingly radical fare, smartly woven into a gag-packed set... a fresh comic voice” - The Telegraph 
“The star by a wide margin... animated by a sardonic intelligence and sharp eye for the absurdities of racial discourse” - The Guardian


 

Praktisch

Minimumleeftijd: 16 jaar

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETVERKOOP
 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€12
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0