TE GAST Winnie de Poeh en vrienden

fdgsdf

TE GAST Winnie de Poeh en vrienden

Disney Winnie de Poeh - De Musical

Organisatie: Event-Team vzw ism Morssinkhof Terra Theaterproducties
14:00
Grote zaal - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€22,5

Disney’s iconische Winnie de Poeh, Janneman Robinson en hun beste vrienden Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn, Uil en Teigetje komen tot leven in een prachtig verbeelde musical-bewerking.

Na het succes van Disney Winnie de Poeh in New York, Chicago en Londen, komt deze nieuwe familiemusical nu voor het eerst naar Vlaanderen, volledig gezongen en gesproken in het Nederlands!

Diep in het Honderd Bunderbos staat een nieuw avontuur te beginnen, wanneer de Oostwind en de Westwind draaien. Het wordt een drukke dag voor Winnie de Poeh, als hij op zoek naar honing uiteindelijk zelfs een boom in moet duiken. Gelukkig zijn al zijn vriendjes er om te helpen!

Met de wereldberoemde Disney-liedjes van Oscar- en Grammy Award-winnaars Robert en Richard Sherman wordt dit verhaal verteld met nieuwe theatrale en levensgrote poppen. Gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van A. A. Milne en de films en tv-series van Disney.
 

Plan je bezoek

Deze voorstelling wordt niet door C-mine geproduceerd. Heb je een ticket voor deze voorstelling gekocht en kan je niet naar de voorstelling komen? Dan is er geen terugbetaling, omruiling of C-mine voucher mogelijk. Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space

 

Tarieven
Basisprijs
€22,5