Han Solo

han solo

Han Solo

De Lijst van Han Solo

20:15
CLUB - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€15

De eerste verkiezingsconference van België, een comedy line-up met gender-, kleur- en leeftijddiversiteit maar bovenal diversiteit qua opvattingen en humor!

In mei 2024 worden de Europese, federale en regionale teerlingen opnieuw geworpen in de Wetstraat. Een legislatuur lang hebben onze politiekers de kans gehad om zich te bewijzen. Namen ze maatschappelijk relevante beslissingen of was er eerder sprake van ordinaire navelstaarderij? En wat met hun beloftes uit de vorige kiescampagnes? Tijd voor een scherpe en komische evaluatie door een lijst van straffe comedians, met elk hun eigen kijk en invalshoek op de huidige politiek.

'De lijst van Han Solo' is een avondvullende comedy line-up over politiek en biedt een divers pallet aan met Han solo, Jo Verhenne, Erhan Demirci, Zoe Bizoe & Raf Coppens. Zoals echte beginnende politici hebben ze een idealistische kijk op wat er zich afspeelt rondom hen … of toch niet?
 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€12
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0