Expo 'Genk is mensenwerk'

EXPO Genk is mensenwerk

Expo 'Genk is mensenwerk'

De expo 'Genk is mensenwerk' presenteert, aanvullend op 'Stadsvernieuwing is mensenwerk', een aantal vernieuwende en ambitieuze plannen die in Genk zijn opgestart en de stad fundamenteel zullen veranderen.

In de rand van deze expo wordt een uitgebreid programma georganiseerd in samenwerking met Architectuurwijzer en dienst Ruimte: een keynote door Robbrecht en Daem (5 oktober), een studiedag met reflectie over 4 Genkse stadsvernieuwingsprojecten (8 december), een publieksdag (8 oktober), een film over de terril (19 oktober). U vindt er alles over op de verschillende webpagina's

I.s.m. dienst Ruimte en Architectuurwijzer. De expo 'Genk is mensenwerk' wordt gecureerd door Joeri De Bruyn i.s.m. dienst Ruimte. Scenografie is in handen van Ward Verbakel.

EXPO Genk is mensenwerk

Praktische info

Van 5 oktober t.e.m. 19 oktober 2023
Van 27 oktober t.e.m. 21 januari 2024

Iedere dag tussen 9 uur en 19 uur
(Bezoekersonthaal en shop open tussen 10 uur en 17 uur)
 

Polyvalente zaal

Gratis 

EXPO Stadsvernieuwing is mensenwerk
Bezoek de expo

De expo 'Genk is mensenwerk' presenteert een aantal vernieuwende en ambitieuze plannen die in Genk zijn opgestart en de stad fundamenteel zullen veranderen. 

Opening expo 'Genk is mensenwerk' © C-mine, foto door Boumediene Belbachir Opening expo 'Genk is mensenwerk' © C-mine, foto door Boumediene Belbachir
Rondleiding 'Genk is mensenwerk'

Ontdek de expo en leer meer over de projecten tijdens een rondleiding met een gids!

Studiedag 'Genk is mensenwerk'
Congres ‘Genk is mensenwerk’

Ter gelegenheid van de exposities ‘Genk is mensenwerk’ en ‘Stadsvernieuwing is mensenwerk’ op C-mine in Genk, organiseert Architectuurwijzer een studiedag.

Wim Cuyvers - dodeNberg
Filmpremière 'dodeNberg'

Eartal en Saban, twee jonge Genkse ‘straatlopers’ ontmoeten elkaar regelmatig op de terril. Ze spuwen er hun kritiek op de stad en op de wereld.