Gneistan, de toekomst is van mij.

Thal en Tee - Gneistan

Gneistan, de toekomst is van mij.

ism Tal en Thee

Kinderen jonger dan 4 jaar hebben geen ticket nodig.
C-mine plein ter hoogte van de kleine Schachtbok
Basisprijs 
€13

De magie is terug! Na 7 succesvolle jaren krijgt Wondergrond een opvolger. Tijdens de herfstvakantie wordt C-mine Gneistan; een magisch universum voor jong en oud!

De hemel licht op, de donder rolt tot ver onder de grond en ergens wordt een bijzonder jongetje geboren: Gneis. De kleine hemelbestormer bouwt antennes, sterrenkijkers en droomt van een grote Seismogneis!

Ruil de druilerige herfstdagen in voor een magisch parcours op C-mine. De kleine rebelse denker Gneis gaat in zijn uitgestrekte werkplaats op zoek naar vrije energie. Dat is energie die zomaar in de lucht zit en door iedereen gratis gebruikt kan worden. Bereid je voor op een tocht vol indrukwekkende installaties, muziek, animatiefilms, videokunst, figurentheater en geluidskunst! Volg de Gneiswijzer, duik in een krachtenschacht, lees de sterren en daal mee af in fabelachtige diepten. 

Ontwikkeld door Tal en Thee.

Kom meer te weten over Gneistan

Praktisch

Geschikt voor alle leeftijden, jong of oud! Kinderen jonger dan 4 jaar hebben geen ticket nodig, kinderen tot 12 jaar genieten van een voordelig tarief, volwassenen betalen het basistarief.

Recht op VT-tarief? Dan dien je je tickets af te halen aan de balie.


Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETVERKOOP

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

 

Tarieven
Iedereen vanaf 12 jaar
€13
Kids 4 tem 11 jaar
€9
Verhoogde Tegemoetkoming + 12 jaar
€9
Verhoogde Tegemoetkoming 4 tem 11 jaar
€5
Wedstrijd 3600
€0