Passerelle

Paserelle Take over

Passerelle

Take Over

20:00
THEATER - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€15

De Paserelle Take over is een jaarlijkse double én blind date met aanstormend talent.

De dansgroep vol jong geweld is één van de kunstenpartners van C-mine, en dit jaar presenteren ze het werk van Vera Tussing (Both, Two and Many) en Laura Vanhulle & Oliver Russell (Between you and me). Die danscreaties zijn het resultaat van een match tussen de jonge dansers en professionele choreografen. Het is een must see voor jongeren, jongvolwassenen en al wie door dansen gebeten is, en het kan daarenboven erg interessant zijn voor wie in februari 2024 wil deelnemen aan de audities voor aankomende shows. 

Namen als o.a. Sidi Larbi Cherkaoui, Lisbeth Gruwez, Albert Quesada en Alexander Vantournhout gingen in het begin van hun carrière in zee met Passerelle. Dit jaar presenteert Passerelle het werk van Vera Tussing (Both, Two and Many) en Laura Vanhulle & Oliver Russell (Between you and me). 
  

Tijdens de Passerelle Take Over palmt jong danstalent C-mine helemaal in. Eén ticket, twee dansvoorstellingen en een inkijk in de werking van Passerelle in Limburg én Genk. 

Abonnement: supporter

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Tarieven
Basisprijs
€15
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€12
OKO sectorpas
€12
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€12
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0