Arsenal

JungleHotel ©Michelle Geerardyn JungleHotel ©Michelle Geerardyn

Arsenal

Jungle Hotel

20:15
THEATER - C-mine Energiegebouw
Basisprijs 
€25

Arsenal komt hun nieuwste filmconcert 'Jungle Hotel' in april 2024 voorstellen op C-mine!

'Waar moet Muziek naartoe?' Met die vraag worstelt Arsenal al 3 films lang. In 'Birdsong' (2019) kwam ze in de prostitutie terecht en in 'Dance Dance Dance' (2014) verdronk ze en werd ze een spook. Dat ze ook in 'Jungle Hotel' in de problemen zal komen, ligt in de lijn der verwachting.

Voor deze derde film ging Arsenal naar Nigeria, Madagaskar, Brussel en Warschau. Bijgestaan door John Roan (vocals, gitaar) vertelt Hendrik Willemyns het verhaal van een ouder wordende schrijver (vertolkt door Jurgen Delnaet - Aanrijding in Moskou, Marsman) die zijn vrouw wil verlaten en door een storm gedwongen wordt om daar in een hotel, een nacht over na te denken. 

Door film-, dans-, muziek- en theatertechnieken op een originele manier te combineren, slaagt Arsenal erin om die storm tot leven te wekken, met een filmconcert dat niet naar de benen maar naar het hoofd en het hart mikt.

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETVERKOOP
 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

 

Tarieven
Basisprijs
€25
- 26 jaar
€10
C-mine pas met unieke code
€22
OKO sectorpas
€22
VT (Verhoogde tegemoetkoming)
€6
European Disability Card
€22
Begeleiderspas
€0
Medewerker
€0