BeraadGeslagen

Beraadgeslagen

BeraadGeslagen

Gratis
19:30
C-mine plein

BeraadGeslagen is terug! Fulco Ottervanger en Lander Gyselinck, u kent ze vast nog van hun debuutalbum 'Duizeldorp' met daarop hun ondertussen cultklassieker 'Isabellade'. Met ‘Altijd Bewust Bewegen’ voegden ze nu een tweede album toe aan hun discografie.

Daarin gaat het duo op zoek naar bewegingsredenen: hoofd en lichaam harmonisch vertaald in Beraadtaal. De twee improvisatie-atleten stretchen zich andermaal sierlijk uit tussen de grenzen van de zwaartekracht.
 

Hun bewondering voor de bewegingscultuur brengt hen van de gym tot renbaan, van apps tot abs. Een schoolslag hier, een backhand daar. Een doelloze doelman die mijmert over een verre kennis. Van dorp tot stad en terug, ruist de tandem met Franse vaart naar de tennisles. Altijd Bewust Bewegen is niet Nooit Nergens bij Stilstaan. Spreek erover met je coach.

 

OVER JAZZ OP HET PLEIN

 

Deze zomer kan je alle woensdagen van juli en augustus bij C-mine terecht voor een heerlijke dosis jazzmuziek. Van souljazz en fusion tot avant-garde en bebop: er is voor ieder wat wils. Zak dus zeker af naar ons plein om je te laten onderdompelen in de wondere wereld van jazz!

 

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop


C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

Safe.r Space